Skip to content

Hoe koop ik het juiste opgezette hert?

Waar op letten?

In deze blog leert u het juiste opgezette hert te kopen. De kwaliteit van opgezette hertenkoppen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen dankzij verbetering in kwaliteit van de vooraf gemaakte mannequins. Belangrijk bij een aankoop is om de oren, ogen en neus zorgvuldig te checken, controleer daarnaast ook op vlooien en of het preparaat aan de juiste wet en regelgeving voldoet. Opgezethert.nl doet al deze checks vooraf zodat u er altijd vanuit mag gaan dat alles van het hert helemaal in orde is.

Profesionele taxidermisten

De opgezette herten van opgezethert.nl zijn door professionele taxidermisten geprepareerd. De naad wordt zo goed mogelijk weggewerkt en onzichtbaar gemaakt, dit is ook op alle foto’s te zien. Door de juiste preparatie van hertenkoppen gaan deze jarenlang mee.
Opgezethert.nl is expert in opgezette/geprepareerde herten koppen. Een opgezet hert van opgezethert.nl is hier niet specifiek voor gedood. Het zijn dode herten/ hertjes die op natuurlijke wijze zijn overleden. De gehele collectie is met zorg voor dier en milieu samengesteld.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp