Skip to content

Verschil in kwaliteit opgezet hert

Verschil in kwaliteit

Er is veel verschil in kwaliteit bij een opgezet hert. Om de juiste kwaliteit te waarborgen en verschillen aan te kunnen tonen is er een systeem ontwikkeld wat de beoordeling van hertenkoppen doet. Met als doel dat deze beoordeling samen met de gedetailleerde foto’s en beschrijvingen zal helpen tijdens het gehele aankoop proces op afstand.

Beoordeling

De beoordeling geeft de algehele kwaliteit van het opgezette hert taxidermie-vakmanschap weer, met aandacht voor het ontwerp en de presentatie van het opgezette hert. Bijkomende kenmerken zoals haarkwaliteit, kleur en leeftijd van de herten worden ook meegenomen in de uiteindelijke beoordeling:

  • Uitstekend: De hertenkop ziet er levensecht uit en is gemaakt door een professionele taxidermist met oog voor alle kleine details. Het opgezette hert is een goede weergave van de originele soort met uitstekende expressie en detaillering. De opgezette hertenkop heeft een uitstekende haar- en huidkwaliteit, kleur, etc.
  • Mooi: De mooie opgezette herten ontvangen deze titel. De kwaliteit van de taxidermie zal goed zijn. Haar en kleuren zijn typerend voor de herten soort. Het hert kan littekens of onvolkomenheden hebben die vaak voorkomen bij wilde dieren. Het opgezette hert zal er geweldig uitzien voor de meeste mensen, maar een getraind oog kan kleine foutjes vinden in de “look” van het hert vinden.
  • Redelijk: Over het algemeen zullen er ook oudere hertenkoppen zijn of waar sommige aspecten van de taxidermie onder het gemiddelde blijken te zijn. Wij van opgezethert.nl verkopen geen hertenkoppen van slechte kwaliteit.

Wij van Opzethert gaan alleen voor een uitstekende kwaliteit van opgezette herten, dit is terug te zien in alle foto’s op de website.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp